چهارشنبه - ۱۴ خرداد - ۱۳۹۹

پیام تبریک ریاست محترم دانشکده به مناسبت فرارسیدن ماه مبارک رمضان

دانشجویان محترم دانشکده فنی و مهندسی گلپایگان
با سلام
فرا رسیدن ماه مبارک رمضان، بهار قرآن و ماه بندگی خالصانه را خدمت دانشجويان گرامي تبریک عرض می کنم. مدتی است به دلیل شیوع گسترده ویروس کرونا، توفیق سعادت دیدار شما، از بنده و سایر مسئولان دانشکده سلب شده است. حقیقتا  وجود یک مجموعه دانشگاهی  پویا مستلزم حضور دانشجويان در آن مي باشد كه اين حضور مفيد منجر به پيشرفت، بالندگي و توسعه بيشتر آن مجموعه مي گردد. اميدوارم با ريشه كن شدن هرچه سريعتر اين ويروس مرموز، دوباره شاهد حضور گرم و گرامي جوانان عزيز باشيم. اقداماتي كه تاكنون در جهت تعطيلي كلاس هاي حضوري شده است، صرفا به خاطر سلامت شما و خانواده گراميتان بوده است. در اين راستا با توجه به تعطيلي كلاس هاي حضوري (مطابق با دستورات ستاد مقابله با کرونا) و سياست هاي وزارت محترم علوم، دانشكده اقدام به راه اندازي سامانه آموزش مجازي كرده  و سعي نموده است تا با راه اندازي اين سامانه، جويندگان دانش از محيط دانشگاهي فاصله نگيرند و فرصتي فراهم باشد تا به تحصيل علم و دانش پرداخته و دچار وقفه در تحصيل نگردند. از كليه شما گراميان و اساتيد محترم كه با وجود كمبودها و نقايص، تاكنون با صبر و حوصله در اين كلاس ها شركت نموده ايد، كمال تشكر را دارم. صميمانه از شما مي خواهم كه به دور از هرگونه استرس و نگراني بابت برگزاري برنامه كلاس ها و شيوه ارزيابي و با اعتماد بيشتر به مجموعه، در ادامه نيز در محيط آموزش مجازي شركت نموده و با نظرات سازنده به ما در رفع نقايص و بهتر شدن اين سامانه ياري رسانده و حتي المقدور وقفه اي (با درخواست حذف ترم تحصيلي و يا حذف دروس) در تحصيلاتتان ايجاد ننماييد. سعي مسئولان دانشكده نيز بر اين است كه با تزريق آرامش بيشتر و فضاي مناسب تر، ادامه فعاليت هاي آموزشي و ارزيابي دروس را به نحو احسن مديريت نموده و  همكاري مستمري با دانشجويان و اساتيد محترم داشته باشند. در خصوص نحوه برگزاري امتحانات و شيوه برگزاري آن نيز، اين دانشكده همانند ساير موسسات آموزش عالي خود را ملزم به اجراي دستورات آتي وزارت عتف و ستاد مقابله با كرونا مي داند و تلاش بر اين است كه  پس از ابلاغ دستورات، به شيوه مناسبي با در نظر گرفتن شرايط، قوانين و سياست ها، ارزيابي دروس صورت پذيرد.
از خداوند منان، براي شما و خانواده محترم تان در اين روزهاي شيوع بيماري، سلامتي، توفيق و بهروزي مسئلت مي نمايم.

به اميد ديدار
مجاهدي