لطفا فایل های زیر را دریافت نموده و مطابق اطلاعیه اقدام نمایید.

فرم

قابل توجه کلیه دانشجویان ساکن خوابگاه

خوابگاه های دانشجویی همزمان با شروع کلاسها (97/11/20) بازگشایی خواهند شد.

امور دانشجویی

دانشجویانی که کد ملی آنها در یکی از دو فایل زیر موجود است در کوتاهترین زمان جهت پرداخت بدهی خود به پورتال صندوق رفاه (bp.swf.ir) مراجعه نمایند. در صورت عدم پرداخت، به طور مداوم مبلغی تحت عنوان دیرکرد به مبلغ اصلی اضافه می گردد.

لینک اول

لینک دوم

اطلاعیه وام

کلیه دانشجویان متقاضی وام در نیمسال دوم سال تحصیلی جاری؛ برای ثبت نام به وب سایت bp.swf.ir مراجعه نمایند.

حضور در نوزدهمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار

در نوزدهمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی، فناوری و فن بازار (3 الی 6 دی ماه 97)، دانشگاه ها، پژوهشگاه ها و پارک های علم و فناوری به معرفی آخرین دستاوردهای پژوهشی خود پرداختند. دانشگاه فنی و مهندسی گلپایگان نیز با همراهی اساتید محترم و دانشجویان گرامی در این نمایشگاه حضور داشت و ارائه دستاوردهای پژوهشی و فناورانه دانشگاه مورد توجه بازدیدکنندگان دانشجو، پژوهشگران و صنعت گران قرار گرفت.

همچنین ریاست محترم دانشگاه جناب آقای دکتر معظمی، معاون پژوهشی وزیر علوم جناب آقای دکتر برومند، قائم مقام وزیر جناب آقای دکتر باقری  و مدیران وزارت علوم از غرفه دانشگاه بازدید کردند.

برگزاری کارگاه آموزشی "مهارت ارتباط موثر و روابط بین فردی" در دانشگاه فنی و مهندسی گلپایگان

مرکز مشاوره و سلامت دانشگاه فنی و مهندسی گلپایگان در راستای ارتقای دانش روانشناختی دانشجویان و با هدف آشنایی دانشجویان با مفاهیمی نظیر: عوامل موثر بر روابط بین فردی، توانایی برقراری روابط درون فردی و بین فردی مناسب، توانایی ابراز وجود (نه گفتن و کار گروهی)، درک دیدگاه های دیگران و احترام به آنها، توانایی گوش دادن فعال و تمایل به ترمیم و اصلاح روابط؛ در روز دوشنبه مورخ 97/9/19 اقدام به برگزاری کارگاه آموزشی "مهارت ارتباط موثر و روابط بین فردی" نمود. تدریس کارگاه مذکور را آقای احمد عباسی (روانشناس بالینی و مشاور مرکز) عهده دار بودند.