برگزاری کارگاه آموزشی احیای قلبی-ریوی در دانشگاه فنی و مهندسی گلپایگان

مرکز مشاوره و سلامت دانشگاه فنی و مهندسی گلپایگان با هدف آشنایی کارکنان این مجموعه با موارد گوناگون حوادث و شرایط منجر به ایست قلبی ریوی و نحوه مداخله و اجرای پروتکل احیای قلبی ریوی پیشرفته،  در روز یکشنبه مورخ 18/9/97 اقدام به برگزاری کارگاه آموزشی "احیای قلبی-ریوی CPR))" نمود. تدریس کارگاه مذکور را آقای ناصر توانایی (متخصص اورژانس 115 شهرستان) عهده دار بودند.

برگزاری کارگاه آموزش سبک تغذیه سالم و پیشگیری از اختلالات غذایی در دانشگاه فنی و مهندسی گلپایگان

مرکز مشاوره و سلامت این دانشگاه با هدف ارتقای سطح دانش دانشجویان و دانشگاهیان محترم در خصوص شاخصه های اصلی تغذیه سالم، روز دوشنبه مورخ 1397/8/28 اقدام به برگزاری کارگاه "آموزش سبک تغذیه سالم و پیشگیری از اختلالات غذایی" با حضور آقای دکتر مهدی کارگرفرد (متخصص تغذیه و مدرس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان) نمود. از مهمترین موضوعات مورد بحث در این کارگاه می توان به موارد ذیل اشاره کرد:  تغییر عادات غذایی،  تاثیر تغذیه سالم بر سلامت، استفاده بهینه از محصولات فصلی، تشریح هرم غذایی و محاسبه توده بدنی، نحوه صحیح مصرف روغن، نمک و شکر.

لازم به ذکر است کارگاه مذکور طی 2 ساعت ویژه کارکنان و اعضای هیات علمی و نیز 2 ساعت ویژه دانشجویان برگزار گردید.

برگزاری کارگاه آموزش کمک های اولیه روانشناختی، مدیریت خطر حوادث و سلامت روان در بلایا در دانشگاه فنی و مهندسی گلپایگان

مرکز مشاوره و سلامت این دانشگاه با مشارکت شبکه بهداشت و درمان شهرستان، در روز سه شنبه مورخ 97/8/15 با هدف ارتقای سطح توانمندی، آموزش و افزایش آمادگی خانوارها در برابر بلایا، اقدام به برگزاری "کارگاه آموزش کمک های اولیه روانشناختی، مدیریت خطر حوادث و سلامت روان در بلایا" ویژه کارکنان و اعضای هیات علمی نمود.

«اطلاعیه مهم»

قابل توجه دانشجویان ورودی سال تحصیلی 95-94 و بعد از آن

طبق صورت جلسه هیأت امنای دانشگاه به اطلاع می ر­ساند دانشجویان دوره روزانه مقطع کارشناسی (ورودی سال تحصیلی 95-94 و بعد از آن) که دارای مازاد سنوات تحصیلی می­ باشند، به شرح ذیل باید شهریه پرداخت نمایند:

مقطع تحصیلی

سنوات تحصیلی

میزان شهریه

کارشناسی

از نیمسال تحصیلی نهم به بعد

شهریه ثابت و متغیر مصوب

دانشجویان نوبت دوم دوره کارشناسی همان نیمسال تحصیلی

برگزاری نمایشگاه کتاب و ایستگاه سنجش سلامت به مناسبت گرامیداشت هفته بهداشت روان در دانشگاه فنی و مهندسی گلپایگان

به مناسبت گرامیداشت هفته بهداشت روان و در راستای ترویج سلامت همگانی و ارائه خدمات سلامت به دانشجویان و دانشگاهیان؛ نمایشگاه کتاب و ایستگاه سنجش سلامت دانشگاه فنی و مهندسی گلپایگان در روز یکشنبه مورخ 97/8/13 توسط مرکز مشاوره دانشجویی و با استقبال کم نظیر دانشجویان، کارکنان و اعضای هیات علمی برگزار گردید. از جمله خدمات ارائه شده می توان به پایش فشار خون، محاسبه BMI، تست HIV، مشاوره تغذیه، مشاوره سلامت روان و توزیع بروشور و کتابچه های آموزشی سلامت محور اشاره کرد.

فعالسازی اشتراک اینترنت دانشجویان جدید

به اطلاع کلیه دانشجویان ورودی 97 می رساند به منظور فعالسازی اشتراک اینترنت؛ فایل راهنمای موجود در لینک زیر را دانلود نمایید.

لینک دانلود فایل راهنمای فعالسازی اشتراک اینترنت

لینک صفحه ورود به اینترنت

تذکر 1: دانشجویانی که ثبت نام آنها پس از بازه قانونی صورت گرفته، لازم است همراه با کارت دانشجویی به مرکز فناوری اطلاعات مراجعه نمایند.

تذکر 2: اگر کد ملی دانشجویی با کاراکتر صفر آغاز می شود؛ کاراکتر صفر شروع نباید در مراحل فعالسازی وارد شود.

مرکز فناوری اطلاعات

برگزاری همایش آشنایی با مهارت های زندگی با محوریت ورزش و تندرستی

همایش "آشنایی با مهارت های زندگی با محوریت ورزش و تندرستی" روز دوشنبه مورخ 97/7/9، به همت واحد تربیت بدنی و مرکز مشاوره دانشجویی ویژه کلیه دانشجویان، کارکنان و اعضای محترم هیات علمی در محل سالن آمفی تئاتر دانشگاه برگزار گردید. این همایش با حضور افتخاری "آقای دکتر رشید خدابخش" (مشاور اسبق وزیر محترم ورزش و جوانان، نائب رئیس فدراسیون کاراته، قهرمان ملی و داور بین المللی، مدیر کل اسبق اداره ورزش و جوانان 6 استان کشور) همراه بود. همایش مذکور شامل دو بخش ورزشی و کارگاهی بود که ابتدا در محوطه زمین چمن دانشگاه "برنامه تمرینی تیم رزمی قهرمانی کشور" اجرا گردید و در بخش دوم "سخنرانی آقای دکتر خدابخش با موضوع "ضرورت و اهمیت آموزش مهارت های زندگی و ارتباط آن با ورزش و تندرستی" در محل سالن آمفی تئاتر برگزار گردید.

برگزاری مراسم معارفه دانشجویان ورودی جدید (97)

مراسم معارفه دانشجویان ورودی جدید (97) به همت واحد فرهنگی و بسیج دانشجویی دانشگاه، ویژه کلیه دانشجویان مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد در روز دوشنبه مورخ 97/7/2 با حضور ریاست محترم دانشگاه در محل سالن آمفی تئاتر برگزار گردید. آقای دکتر معظمی، ریاست محترم دانشگاه ضمن عرض خیر مقدم به نودانشجویان عزیز، با معرفی مختصری از دانشگاه (تاریخچه، گروههای آموزشی، رشته ها، امکانات دانشگاه، شوراها و کمیته ها و تشکلات دانشجویی)، توصیه هایی را مبنی بر شرکت مستمر در کلاس های آموزشی و فوق برنامه، جدی تلقی کردن مجموعه قوانین و مقررات آموزشی دانشگاه، استفاده بهینه از امکانات و فضاهای عمومی دانشگاه) آزمایشگاه، کتابخانه، مرکز کامپیوتر و ...) و نحوه ارتباط با اساتید مشاور طبق برنامه هفتگی بیان فرمودند. همچنین ایشان شرکت دانشجویان به عنوان آینده سازان جامعه در زمینه ها و ابعاد مختلف را خاطر نشان نمودند.

اطلاعیه مهم

قابل توجه دانشجویان کارشناسی ارشد:

تمدید ترم پنجم

دانشجویانی که سنوات تحصیلی مجاز آنها به اتمام رسیده است می بایست تا تاریخ 97/07/10 فرم های تمدید ترم  پنجم  خود را به تحصیلات تکمیلی ارائه دهند. بعد از این تاریخ  هیچگونه فرمی دریافت نمی شود.

تحصیلات تکمیلی